Platform voor Bitcoin kopen en verkopen

Sinds dit eerste muntenaanbod is het BNB Binance-token gestegen van ongeveer 10 cent naar $ 13, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van $ 1,3 miljard. Met Zhao die het grootste aandeel in de munten bezat, werd hij een van de beroemdste crypto-miljardairs. Hij verscheen zelfs in februari 2019 op Forbes met een exclusief interview over zijn verhaal van vodden tot rijkdom. Crypto kopen via betrouwbare exchanges voor zekerheid.

Bittrex crypto platform

Hij legde uit dat hij jarenlang de oprichter van CMC, Brandon Chez, had nagestreefd en dat hij nu eindelijk terugtrekt om ‘zich op zijn familie te concentreren’. Zhao benadrukte destijds dat de overname de onafhankelijkheid van CoinMarketCap niet zal veranderen: “Binance heeft geen invloed op de ranglijst van CoinMarketCap. CoinMarketCap blijft zich inzetten om de meest nauwkeurige, tijdige en hoogwaardige cryptocurrency-gegevens in de branche te bieden. Bittrex platform heeft de beste voorwaarden.

BTC info

Volgens de oprichter van CoinMarketCap, Brandon Chez, begon hij de website terwijl hij in 2013 in Long Island City, Queens woonde. Hij was gecharmeerd van cryptocurrencies maar was gefrustreerd dat er geen manier was om de waarde van altcoins te meten tegen de waarde van Bitcoin. Brandon besloot dat de beste manier om cryptocurrencies te meten en ze relatief te presenteren zou zijn via een marktkapitalisatie van metrische aandelen, gewoonlijk ‘marktkapitalisatie’ genoemd. Hij gebruikte zijn technische vaardigheden om een ​​eenvoudige interface te ontwerpen en de gegevens over munten in zijn tabel te verzamelen. Vier jaar lang werkte hij alleen aan de website. Later, rond 2017, begon zijn team snel te groeien, samen met het groeiende crypto-ecosysteem.

Brandon Chez hield zijn persoonlijkheid weg van het publieke oog, en kwam pas echt een beetje open in een interview voor de CoinMarketCap-blog. Toegewijd aan neutraliteit, wees hij een aantal investeerders af met als doel de integriteit van de site te behouden en druk van buitenaf te vermijden. Tegen 2020 beweerde CoinMarketCap, terecht, “de meest gerefereerde en betrouwbare bron te zijn voor het vergelijken van duizenden crypto-entiteiten in de snel groeiende cryptocurrency-ruimte door gebruikers, instellingen en media.” Gebruikersfeedback werd altijd geaccepteerd en het team bleef werken aan het verbeteren van de nauwkeurigheid van hun statistieken. Haar missie was om mensen “accurate, tijdige en onbevooroordeelde informatie te bieden, zodat elke gebruiker zijn eigen weloverwogen conclusies kon trekken uit de gegevens.”