Theorie oefenen voor CBR theorie examen

Ik heb mijn hele carrière vanuit huis gewerkt, maar voor degenen onder u die in een niet-essentiële sector werken, zijn de afgelopen maanden ongetwijfeld een belangrijke verandering in het tempo geweest. U kunt zich bevrijd voelen van uw woon-werkverkeer; u zult zich misschien afvragen hoe overbodige fysieke kantoren zijn geworden. Je merkt misschien ook iets anders: je huis kan een vreselijke plek zijn om te werken.

Oefenen auto theorie

Voor dit experiment deed ik alsof ik niet in een aantal GM-testauto’s had gereden die allemaal hetzelfde standaard draadloze wachtwoord gebruiken. Het kostte meer tijd dan ik zou willen toegeven om te beseffen dat ik op de OnStar-knop moest drukken om het te vinden. Het 4G LTE-signaal werkte behoorlijk goed, voor werkdoeleinden; Ik kon schrijven, surfen op internet en videochatten, hoewel het een paar keer is uitgevallen. auto theorie kan ook op het internet.

Thuis is het moeilijk om iets te ontwikkelen dat lijkt op een workflow. En zelfs als je woon-werkverkeer stinkt, is er iets te zeggen voor nieuwe bezienswaardigheden, nieuwe mensen en frisse lucht. In minder uitzonderlijke tijden ontsnap ik naar coffeeshops. Afstand, cafeïne en de vreemde spek-eieren-en-kaas helpen me om me te concentreren. Een echte broek aantrekken voor een uitje voelt productief aan.

Maar met mijn standaarduitje afgesloten, had ik een andere manier nodig om een ​​rustige werkruimte te creëren. Ik had een openbaring. Waarom niet werken vanuit de Chevy Bolt EV die ik aan het testen was?

Op papier moet een bout een geschikte mobiele werkplek zijn. Het biedt onderdak, een grote reserve aan elektriciteit en draadloos internet. U kunt het verplaatsen naar elke omgeving die past bij uw creatieve behoeften en heeft het oog op elk hoekkantoor.

Natuurlijk, een bout is niet de uitgerekte escalade van Tom Brady. Maar het is nu echt betaalbaar. Het huidige aanbod van Chevy – althans in mijn omgeving – biedt de kans om een ​​Bolt te leasen voor $ 249 per maand. Zelfs met de aanbetaling bedragen de totale kosten gemiddeld $ 319 per maand – iets meer dan $ 10 per dag.

Gevaarherkenning training

In zekere zin voelde de elektriciteit grenzeloos. De auto aanhouden (zij het zonder AC en infotainment) om mijn laptop op te laden en de draadloze verbinding te laten lopen, kostte bijna niets. Ik gebruikte een totaal van zeven mijl bereik voor de dag, en ongeveer zes daarvan was van autorijden. De enige echte ergernis was dat de auto om de paar uur weer moest worden aangezet, nadat hij zichzelf had uitgeschakeld. gevaarherkenning oefenen om veilig te zijn.

Waar ik beperkt was – waarschijnlijk om redenen die verband houden met de omvormer – was hoeveel sap ik uit het stopcontact kon halen. Het was voldoende om apparaten op te laden, maar niet genoeg om mijn waterkoker te gebruiken om thee te zetten of om het verwarmingskussen dat ik gebruikte om een ​​recente rugblessure op een voldoende temperatuur te brengen. Plan om te stoppen bij Starbucks als je koffie wilt.