Proteïne shakes zijn essentieel voor succes in de gym

Eiwit is noodzakelijk voor succes bij gewichtheffen en vele sporten. Velen van ons kunnen echter niet tegen de smaak en consistentie van eiwitshakes. Daarom heb je een eiwitshaker nodig, want die breekt het eiwit uitstekend af en maakt het consumeerbaar. Wanneer je dit combineert met een automatische shakebeker wordt het al helemaal makkelijk.

Dieet volgen

Het allerbelangrijkste bij training is je dieet, trainen zonder een goed dieet is als ergens heen rijden zonder kaart. Verspil uw tijd niet door u niet te concentreren op het gemakkelijkste wat u kunt doen. De meeste artsen en voedingsdeskundigen beweren dat bijna zeventig procent van de resultaten van een persoon rechtstreeks verband houdt met zijn voeding en auto keyless entry. Iedereen die grote winst wil boeken door te trainen, moet zich concentreren op het ritueel na de training.

Na de training

Richt je op deze periode om snel absorberende koolhydraten en eiwitten te consumeren. Zorg in deze periode voor een wei-eiwit dat voor jou het beste werkt. Zorg ervoor dat je eiwit wei is en geen caseïne, want dat heeft veel meer tijd nodig om in de bloedstroom te worden opgenomen. Wat koolhydraten betreft, concentreer je op fruit met veel koolhydraten maar weinig suiker. Dat is ook een goed moment om dingen als brood, rijst en andere soortgelijke koolhydraten te eten. Raadpleeg uw persoonlijke trainer voor het beste advies.

Koop een eiwit shaker

Een van de eerste dingen die u zult willen kopen is een eiwitshaker, een maat van 20 ons is waarschijnlijk het beste wat u kunt kopen voor het sporten. Bij de meeste eiwitshakes ontbreekt de nodige hoeveelheid vloeistof, zodat het niet extreem klonterig wordt. Het is een van de beste manieren om eiwit te drinken en binnen de noodzakelijke eiwitlimiet te blijven. Eiwitshakers zijn fantastisch omdat je je drankjes letterlijk kunt schudden wanneer je maar wilt en je geen zorgen hoeft te maken over klontering.

Melk of water?

Het volgende wat je moet bepalen is het soort mengsel waar je aan gewend bent. Veel mensen vinden verschillende vloeistoffen om in hun shakes te gebruiken, de meeste mensen kunnen niet tegen alleen water, de meeste mensen kunnen niet tegen de smaak van alleen eiwitpoeders en water. Melk is een prima vervanger voor de rest van ons, omdat het rijk is aan eiwitten en de smaak van het eiwit helpt maskeren. Het is van cruciaal belang dat het eiwit niet op de bodem van de beker blijft liggen.

Tenslotte is het tijd om dat pas gekochte eiwitpoeder aan de bovenkant van je drankje toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van klonterend poeder op de bodem. Zodra je het poeder erin doet, begin je met schudden. Met een eiwitshaker kun je alles goed breken en zelfs de smaak helemaal verbloemen. Na ongeveer twee minuten schudden doe je een stapje terug, na zo lang schudden heb je gegarandeerd geen klote shake meer.