Online producten kopen

Er staat: “We begrijpen dat dit een zorgelijke tijd is, maar veel van onze klanten zijn bejaard, kwetsbaar of isoleren zichzelf en zijn niet in staat om naar onze winkels te gaan om hun essentiële producten te kopen. 10beste.com heeft de leukste aanbiedingen.

“Dit betekent dat we online bestellingen tijdelijk beperken tot klanten die ouder zijn dan de AOW-leeftijd, zichzelf isoleren en andere kwetsbare mensen, zoals gehandicapten. Als u niet ouder bent dan de AOW-leeftijd en naar een van onze winkels kunt gaan , we vragen u vriendelijk om onze winkelzoeker te gebruiken om uw lokale IJsland te vinden en uw winkel daar te voltooien. Espressomachine voor lekker koffie.

Product review vergelijken

Maar aangezien Asda, Tesco, Ocado, Morrisons en meer een ongekende vraag naar online winkelen beheren, is het voor velen moeilijk gebleken om een ​​bezorgplaats te krijgen.

Ocado zei: “Begin maart stopten we met het werven van nieuwe klanten, schakelden we onze app uit en schortten we onze webshop twee dagen lang twee dagen op om hem klaar te maken voor de komende weken.

De supereenvoudige hack voor het reinigen van magnetrons die de behoefte aan schrobben overbodig maakt

Als het gaat om het vrijgeven van bezorgslots, zei Ocado: “Kijk op ocado.com voor de laatste informatie. Zodra we de beschikbaarheid van persoonlijke shoppers en chauffeurs kunnen bevestigen, zullen we nieuwe bezorgslots vrijgeven.

Supermarkt bezorg slots laatste: beschikbaarheid en beperkingen

Momenteel vermeldt de website dat er geen bezorgslots beschikbaar zijn, maar Morrisons zei dat het “er alles aan doet om het aantal bezorgslots en de capaciteit die het kan accommoderen te vergroten”.

Morrisons zei: “Als u een reeds geplaatste bestelling wilt wijzigen die een leverdatum heeft buiten 72 uur, wacht dan even.” Toevoegen: “Al onze online bezorg slots worden op de website getoond. Ons contact center heeft geen slots meer. We werken er hard aan om de beschikbaarheid van slots te vergroten.”